Supawadee Vichan
Technical Support Manager & QMR Asst. Sales Manager
086-359-5585
[email protected]
Rachatin Summaprasit
M.S. (Applied Radiation and Isotopes) Sales Supervisor & Product Specialist
086-565-8645
[email protected]
Sirichok Kongkaew
Senoir Sales
083-093-5531
[email protected]
เทคโนโลยี CAVITY RING-DOWN SPECTROSCOPY (CRDS)
วิธีการตรวจสอบการเจือปนน้ำมะพร้าวด้วยน้ำตาลอ้อยหรือข้าวโพด (น้ำตาล C4) ซึ่งเป็นสารที่นิยมเจือปนในน้ำมะพร้าวเพื่อเพิ่มความหวานด้วย CRDS
Last Update : 10/10/2018 09:11:27
เครื่องสกัดสารด้วยไมโครเวฟ Microwave Extraction
Brand : CEM
Model : MARS? 6 Extraction
MARS 6 for Extraction The MARS 6 brings an intelligent design and remarkable ease of use to solid-liquid extractions.
Last Update : 09:58:29 08/05/2024
Automated BOD Analyzer
Brand : SEAL Analytical
Model : MiniLab BOD Analyzer
The MiniLab BOD Analyzer is the robotic analyzer boasting quick setup, precision robotics, true flexibility and reliablility for automated BOD (Biochemical Oxygen Demand). Transform your laboratory's BOD analysis and boost your productivity.
Last Update : 09:51:15 07/05/2024
AUTOMATED HOMOGENIZER
Brand : Raykol
AH-50 automated homogenizer is a versatile automated homogenizer with high throughput, it completely replaces the entire manual homogenization process, including the addition of extraction solutions. It can homogenize up to 36 samples at one run, significantly increasing laboratory productivity and workflow of sample preparation.
Last Update : 09:05:03 03/05/2024
BLADE Microwave Digestion System
Brand : CEM
Model : BLADE
Microwave Digestion System BLADE The future of microwave digestion? today
Last Update : 09:49:23 02/05/2024
GC Consumables & Supplies
Brand : GS-Tek
Using consumables and supplies of the correct quality is a crucial part of producing reliable chromatography analysis results.
Last Update : 10:13:59 30/04/2024

Page View  1705  
News


การปรับปรุงกระบวนการควบคุมการผลิตเนยแข็ง
Date Time : 16/07/2020 - 31/07/2020
 
 

   ขั้นตอนการทำเนยแข็งที่ละเอียดอ่อน ต้องมีการควบคุมความสมดุลระหว่างระดับความชื้น ปริมาณไขมัน และโปรตีนให้ดี เพราะจะมีผลถึงคุณภาพ รสชาติ และกลิ่นของเนยที่ผลิตได้  การวัดความชื้น ไขมัน และโปรตีนให้ถูกต้องแม่นยำตลอดกระบวนการผลิต  จึงจะมั่นใจว่าผลิตภัณฑ์เนยสำเร็จมีคุณภาพดีที่สุดและทำผลกำไรได้มากที่สุดด้วยเช่นกัน

   เครื่อง SMART 6 และ ORACLE  เป็นระบบการทำงานร่วมกัน เพื่อวิเคราะห์ปริมาณความชื้นและไขมันได้อย่างรวดเร็วใช้เวลน้อยกว่า 5 นาที โดยเครื่อง SMART 6 วิเคราะห์ความชื้นและของแข็ง ให้หลักการพลังงานความร้อนจากความถี่คู่ เพื่อวิเคราะห์ผลิตภัณฑ์ตัวอย่างใดๆ ในรูปแบบเปียกหรือแห้งได้อย่างรวดเร็วภายในเวลา 3 นาที  หรือน้อยกว่า  


© 2000-2008 CopyRight by Thai Unique Co., Ltd
Tel. 0-2629-0191-5  Fax. 0-2280-1788  Website. http://www.thaiunique.com
disclaimer | privacy | contact us 

  Sale Login Warehouse Login Driver Login